RRECThe Rolls-Royce Enthusiasts' Club Belgium Flemish Section

 

Disclaimer

Deze website is eigendom van de R.R.E.C. Belgium Flemish Section VZW, Lage Kaart 43, B-2930 Brasschaat. De R.R.E.C. Belgium Flemish Section VZW  is op geen enkele wijze gelinkt aan een bedrijf of organisatie uit de autosector, maar heeft wel betalende zakelijke adverteerders in de jaarlijkse newsletter en op deze website.

Het bestuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of benadeling die het gevolg zijn van het bezoeken van deze website, idem voor transacties die met geadverteerde of gelinkte bedrijven en organisaties zijn aangegaan.

CopieŽn, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke wijze dan ook -elektronisch, mechanisch of anders - zijn verboden zonder voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van het bestuur. Het is evenzeer verboden deze informatie elektronisch op te slaan of te verspreiden, of deze te gebruiken voor onwettige doeleinden.

Geplaatste foto's zijn afkomstig van de officiŽle perssites van Rolls-Royce Motor Cars en Bentley Motors, of zijn door clubleden in clubverband gemaakt. De bronnen zijn bekend en opvraagbaar bij het bestuur en de webmaster . Mocht iemand bezwaren hebben tegen de plaatsing van een foto , of mocht iemand zijn auto of personen herkennen en het tonen van zijn auto of personen op deze website niet op prijs stellen, dan verzoeken wij hem/haar vriendelijk om contact op te nemen met het bestuur of de webmaster. Wij zullen vervolgens het verzoek om foto's van de website te verwijderen zo snel mogelijk honoren.

De gegevens van deze website kunnen op elk moment worden gewijzigd en dit zonder voorafgaande aankondiging .

Het bestuur van de R.R.E.C. Belgium Flemish Section VZW

 

© 2024 - Rolls-Royce Enthusiasts' Club Belgium Flemish section